Lørdagsunderholdning for alle pengene 

Der findes så uendelig mange streamingtjenester, at det kan være svært at vælge, hvad man skal se næste gang. Hvis du har brug for en pause fra binge watchingså får du her lidt inspiration til, hvad du kan give dig i kast med en skøn lørdag aften med masser af tid. Læs videre og bliv inspireret.  

Har du set alt det, de har på Netflix? Keder du dig over de nyeste serier fra HBO? Og er du også lidt træt af Disney+? Jamen hvad skal du så ellers bruge weekenden på? Mulighederne er faktisk flere, end du tror, men det kræver, du er åben for mulighederne.  

Svaret for dig kan ligge i spilverdenen. Der findes masser af spil, du kan give dig i kast med. Der er både brætspil, computerspil og ikke mindst online spil. Men hvor skal du starte? Her får du lidt gode råd til, hvad du kan begynde med. 

Du kan samle dine venner om bordet   

Brætspillene er på vej tilbage, og det er længe siden, Ludo og Matador var de mest populære spil på markedet. Udbuddet i dag er så stort, at du kan finde noget for enhver smag. Hvis du vil prøve noget rigtigt sjovt, så kan du konkurrere med dine venner om at brygge din egen vin med Viticulture og sælge den for profit. Sådan er det i hvert fald på brættet.  

Hvis du er mere til eventyr langt ude i rummet, så er Terraforming Mars måske lige noget for dig og dine kammerater. Her konkurrerer I om, hvem der hurtigst kan kolonisere Mars. Og det kan gøres på alle mulige forskellige måder, så det er aldrig til at vide, hvem der vinder, før pointene er talt op. Men sæt hele aftenen af til det, et godt spil kan nemlig godt tage op til 4 eller 5 timer.  

Gå online på computeren og mobilen  

Online spil har længe været en populær aktivitet, og hvis du ønsker at prøve kræfter med det, så kan World of Warcraft eller World of Tanks være gode startmuligheder for dig. Det er gratis at komme i gang og alt afhængig af om du er til fantasy eller historie, kan du selv vælge, hvilken retning du tager. 

Hvis computerspil ikke er noget for dig, kunne du også overveje online spil om penge. Roulette online er en mulighed for, at du kan vinde den helt store gevinst, hvis du tør satse lidt af de penge, du ellers bruger på lørdagsslik. Tag chancen og få god underholdning for pengene.