3 gaveidéer til din sportsinteresserede kæreste 

Mange mænd ønsker sig ikke så meget, og det kan derfor være svært at finde på noget, når jul, fødselsdag eller andre mærkedage nærmer sig. Læs med her, hvor vi giver dig gavetips til din sportsinteresserede kæreste. 

Det er naturligvis ikke alle, der interesserer sig for sport, men det er der mange mænd, der i et eller andet omfang gør. Da kan det være en mulighed at kigge den vej, når man gerne vil give sin kæreste en gave, han bliver glad for. 

Flyv hen over hans yndlingsstadion 

Vi lægger hårdt ud med en helikoptertur hen over Parken i København eller et andet stadion, som han holder af. En helikoptertur er under alle omstændigheder en stor oplevelse, og hvis turen så endda går hen over det stadion, hvor han måske har været til fodbold kamp, er lykken fuldendt. Hvis der er mulighed for det, kan du arrangere det, så I også flyver hen over jeres hjem eller måske hans barndomshjem.  

Hvis gavebudgettet ikke rækker til en helikoptertur, for den slags er trods alt ikke helt billigt, kan du overveje at købe en billet til en kamp i Parken eller et andet sted. Det vil uden tvivl gøre lykke, og hvis du selv interesserer dig for bold, kan du købe to og selv tage med. Da kan du inkludere en middag eller frokost i gaven, som I snupper før eller efter kampen. 

Det sidste forslag herfra er en autograf fra en af de store fodboldspillere, hvis du kan få fat i en. Det kan være en mulighed at købe en fra en anden fan eller måske prøve selv at skaffe den direkte fra en spiller. Spillerne er også bare almindelige borgere, så det sker at man kan spotte dem i deres lokalområde eller måske i lufthavnen, hvis man er heldig.