Astrologi: Den ældgamle kunst at forudsige fremtiden

Astrologi menes at være en af de ældste videnskaber i verden, der går næsten 3000 år tilbage i tiden. Den er dog først for nylig blevet accepteret som en legitim videnskab af de fleste mennesker. Tidligere blev astrologi anset for at være en kunstart, men anses nu for at være en sand videnskab med gyldige principper, der kan bruges til forudsigelser. Astrologer har længe vidst, at der er mange variabler involveret i at skabe præcise forudsigelser og beregninger om fremtiden, hvilket er grunden til, at de skabte forskellige typer horoskoper baseret på, hvem der blev analyseret, så hver person kunne finde deres perfekte match – Horoskoper i månetegn, horoskoper i soltegn eller endda horoskoper i venustegn! 

De forskellige horoskoper

Der findes mange forskellige typer horoskoper, og de er hver især baseret på et bestemt sæt beregninger. Den mest populære type horoskop er soltegnshoroskopet, som er beregnet ud fra solens position i forhold til stjernetegnene. Andre populære typer omfatter månetegnshoroskoper (beregnet ud fra månensposition) og horoskoper i Venus-tegn (beregnet ud fra Venus’ position). Der findes dog mange andre typer horoskoper, som kan bruges til at forudsige forskellige aspekter af en persons liv.

Der er også mange forskellige måder at læse horoskoper på – nogle mennesker foretrækker at læse deres ugentlige horoskop i soltegn, mens andre kan lide at dykke dybt ned i deres månedlige horoskop i måneskiltet. Nogle mennesker kan endda lide at læse deres daglige venustegnshoroskop! Uanset hvilken type horoskop du foretrækker, eller hvor ofte du ønsker at tjekke det, kan astrologi give dig værdifuld indsigt i din fremtid. Så hvorfor ikke give det en chance?

7 Facts om Astrologi

 * Astrologi er en af de ældste videnskaber i verden,der går næsten 3000 år tilbage i tiden.

 * Den er først for nylig blevet accepteret som en legitim videnskab af de fleste mennesker.

 * Tidligere blev astrologi betragtet som en kunstart, men anses nu for at være en sand videnskab med gyldige principper, der kan bruges til at forudsige 

 * Astrologer har længe vidst, at der er mange variabler involveret i at skabe præcise forudsigelser og beregninger om fremtiden, hvilket er grunden til, at de skabte forskellige typer horoskoper baseret på, hvem der blev analyseret.

 * Der findes mange forskellige typer horoskoper, og hver enkelt er baseret på et bestemt sæt af beregninger 

 * Den mest populære type horoskop er soltegnshoroskopet, som er beregnet ud fra solens position i forhold til stjernetegnene.

 * Andre populære typer er horoskoper i måneskiltet (beregnet ud fra månens position) og horoskoper i venustegn
    (beregnet ud fra Venus’ position)

 

Kilder:
Horoskoper.net