En firkantet trampolin til nedgravning er perfekt til haven

Det er langt sikrere for dig og dine børn, hvis I graver jeres trampolin ned. I stedet for at have den stående højt på benene, kan det være en stor fordel for jer alle, hvis trampolinen bliver gravet ned, så den er lettere at komme til. Så er der ikke så stor fare for at komme til skade, hvis uheldet skulle være ude.  

Sjovt og sikkert at hoppe på en firkantet trampolin til nedgravning 

Trampoliner kan være rigtig skægge om sommeren. Det er særlig sjovt for børn og voksne, der ikke kan sidde stille. Men når man har en trampolin stående i haven, så kan det være skræmmende, hvis man skulle være så uheldig at hoppe ud over kanten. Derfor kan du med fordel overveje at få gravet trampolinen ned i haven i stedet. 

En firkantet trampolin er let at grave ned, og så har den også et større areal end en, der er rund. Det betyder, der er plads til alle børnene på samme tid. En nedgravet firkantet trampolin er ikke bare sikrere, det er også bedre for privatlivet, da naboen ikke kan følge med i, hvor højt du hopper. Du kan finde en firkantet trampolin til nedgravning her. 

Let at grave ned 

En firkantet trampolin er også lettere at grave ned i din have, fordi den bare passer bedre ind i forhold til hjørner og andre kanter som terrasse.  

Tjek din jord, inden du påbegynder udgravningen – Du skulle nødigt ramme en ledning eller et rør. Sørg for at jorden er fast under fødderne, hvor du graver. Så sikrer du at trampolinen ikke synker i jorden. Hvis der samler sig vand i jorden, skal du finde et andet sted at grave den ned. Hold trampolinen væk fra træer og buske af sikkerhedsmæssige årsager.   

Vi ønsker dig god fornøjelse med din trampolin.